Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szívtájékon szúrta volt főnökét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageEmberölés kísérletével gyanúsítja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a 47 éves baracsi férfit, aki hétfőn este szívtájékon szúrta egykori főnökét. A férfit a fejér megyei nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Faház gyulladt ki Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a jelzés szerint Gárdonyban, a Tompa Mihály utcában egy faház tetőszerkezete gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel siettek a helyszínre, ahol a kiérkezésükkor a házhoz épített lakrész égett. A lángok a ház melletti fenyőfákra is átterjedtek.

Tovább...
 
Felismerte kerékpárját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 17.

ImageAzzal telefonált be a rendőrségre egy fiatal, hogy látta, amint egy fiú azon a kerékpáron ül, amit tőle februárban elloptak. A rendőrök a fiatalkorút előállították a kapitányságra, a biciklit lefoglalták. Mint később kiderült, a 15 éves fiú két barátja is összefüggésbe hozható a kerékpárlopással, akik egyikénél a rendőrök a házkutatás során még egy lopott biciklit megtaláltak.

Tovább...
 
Mikrobusz és személygépkocsi karambolja a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 17.

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap délután. A 8-as főúton, a csóri bekötőnél egy lengyel rendszámú mikrobusz és egy személygépkocsi ütközött. A mikrobusz 50-60 méterrel távolabb állt meg. A személyautó az első ülések mögött kettészakadt.

Tovább...
 
Közel negyven riasztás az elmúlt négy napban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 16.

ImageÖsszesen 38 esetben, túlnyomó részt égő aljnövényzethez, nádashoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a „hosszú hétvége” alatt. A tűzoltógépjárművek több alkalommal egy időben három esetnél avatkoztak be. A kiszáradt, égő aljnövényzet miatt a tűzoltók segítségére volt szükség egyebek közt Szabadbattyánban, Dinnyésnél, Pázmándnál, Fehérvárcsurgón, Csákvárnál, Aba-Bodakajtornál és Soponyán. Székesfehérvárról is érkeztek bejelentések, a Szárazréten körülbelül 10 hektáron nádas égett, az Új Csóri úton és a Hübner András utcában néhány négyzetméteren a száraz aljnövényzet gyulladt ki.

Tovább...
 
Családon belüli erőszak miatt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 11.

ImageCsaládon belül történt tettlegesség miatt indult eljárás két esetben is a Székesfehérvári Rendőrkapitányság illetékességi területén. A székesfehérvári és az úrhidai esetben férjek bántalmazták nejeiket…

Tovább...
 
Hogy fér be egy Volkswagenbe hét fiatal? Hát, így! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 10.

ImageMárcius első hétvégéjén hajnalban a térfigyelő rendszer operátora – Dunaújvárosban - egy hétfős társaságra lett figyelmes. A fiatalok egy kisautó felé tartottak, majd a kocsi maximális helykapacitását kihasználva bepréselődtek a járműbe. Két személynek csak a jármű csomagtartójában jutott hely, így indult útnak a kis csapat...

Tovább...
 
Ismét fatolvajokat vettek őrizetbe... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 09.

ImageErcsi Hosszú-völgyben, Adony és Perkáta közötti ún. Leicht-völgyben, valamint Zichyújfalu külterületén intézkedtek tegnap a megye járőrei. Valamennyi esetben illegális fakivágás, illetve lopás miatt történt az intézkedés…

Tovább...
 
Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a megkárosított cég Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 08.

ImageBruttó egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az a fehérvári cég, akit ismeretlen tettes közel huszonötmillió forinttal károsított meg. - A Székesfehérváron található gyárból az ismeretlen elkövető(k) 2010. májusa és novembere között eddig ismeretlen módon és ismeretlen eszközzel összesen 20 000 darab olyan réztárcsát tulajdonítottak el, amelyek klíma kompresszorok alkatrészeként használatosak.

Tovább...
 
Kazánház gyulladt ki Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 08.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Iszkaszentgyörgyön, a Kisiszkai úton egy családi ház hátuljához épített melléképület gyulladt ki, amelyben egy vegyes tüzelésű kazán volt. A tűzoltók kiérkezésekor a körülbelül 4x4 méteres kazánház teljes terjedelmében égett. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a családi házra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Videoton FC - MTK 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 06.

ImageA Vidi elszántan, nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, látszott, a játékosok amilyen hamar csak lehet, döntésre akarják vinni a dolgot. Alvesé volt az első helyzet, majd Nikolicsé az első "ordító" - a mérkőzést szemlélő azt láthatta, csak idő kérdése, hogy a listavezető bedarálja a tabella 12. helyezettjét. A tizenhatosig tökéletesen működött minden, de az utolsó passzok nem sikerültek, a büntetőterületen belül nem sikerült mattolni az ellenfelet.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1431 - 1441 / 2096